Boktips #1 I en annan del av Bromma - Martina Haag

 
Namn: I en anna del av Bromma
Författare: Martina Haag
Handlar om ( skriver från baksidan): Mitt liv har blivit lite rörigt på sista tiden. Varför ligger jag obekvämt på barr och blåbärsris och små stenhårda kottar och spionerar på min egen familj i kikare? Varför dyker Lars Adaktussons rödblonda huvud upp så fort jag sätter på teven? Vad hände med min koll på band och musik? Jag vet inte ens vem det är som är själva Kent av alla killarna i popgruppen Kent.
 
Sju år har gått sedan Bella (samma namn som jag haha) fick sparken från Dramaten. Nu är hon gift och har fått två pojkar med den framgångsrike tevestjärnan Matte. Själv jobbar hon i receptionen på TV4 och undrat vart hennes liv och drömmar tog vägen. Blev det inte mer än såhär?
 
Matte tror att Bella har åkt på semesterresan som han så omtänksam har köpt till henne.
Bella tror att Matte är på landet och har sommarlov med pojkarna.
Det visar sig att båda två har helt andra planer.
 
Vad jag tycker om boken: Jag tycker att boken var superbra och man blev helt fast i den. Jag läste ut den på en dag men den är inte så jätte lång. I början tänkte jag vad är det här för bok men när jag kom lite längre in i den så fastnade jag och vägrade lägga bort den.
Betyg: Boken får 8 av 10 så jag rekomenderar att man ska läsa den för den är välldigt bra!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så det var första boktipset och jag hoppsa ni gillar det och det kommer väll en till snart om några dagar eller kanske imorgon. Vi får se!!
Sprid gärna bloggen till andra som ni känner och glöm inte att komentera!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus